--HTML5 is de nieuwste webstandaard. Alle nieuwe websites worden gemaakt in HTML5.

-Responsive webdesign: Alle nieuwe websites worden gemaakt met Joomla3 en bootstrap, en zijn daarmee per definitie responsive.

-VML, Microsofts eigen vector-webstandaard is dood. Daarom ondersteunen we dit met ingang van 1 januari 2016 niet meer.

-SVG,  De vector-webstandaard wordt nu door bijna alle  browsers ondersteund.  We kunnen bitmap en *.jpg (*.jpeg) afbeeldingen voor u omzetten naar SVG. Dat biedt vele voordelen, kleinere bestanden, die sneller laden, beter schaalbaar zijn en  interaktief kunnen zijn.

-Raspberry-pi: Software Safaries heeft in 2015 ge-experimenteerd met domotica toepasssingen m.b.v. de raspberry-pi. De raspberry-pi is een volledige computer, iets groter dan creditcard-formaat en  beschikt over een usb poorten en een netwerk-aansluiting. Wat de raspberry-pi uniek maakt zijn de gpio-poorten.  De gpio-poorten zijn electronische poorten waarmee leds of machines aangestuurd kunnen worden en sensoren uitgelezen kunnen worden. De raspberry pi kan uiteraard uitgerust worden met een volledige webserver, waardoor het mogelijk is om op eenvoudige wijze domotica of industriele toepassingen te koppelen aan het internet.

- De laatste jaren worden websites steed meer geschikt gemaakt voor mobiele apparaten met een kleine schermdiagonaal.  De zogenaamde responsive web-techniek wordt ook door ons ondersteund.